Om DUCTA

DUCTA er en lille konsulentvirksomhed med en stor vision.

Visionen er at bidrage til at fastholde trivsel, nærvær og meningsfulde aktiviteter i hverdagen for mennesker med demens og deres pårørende.

DUCTA tilbyder

  • Undervisning til mennesker med demens, pårørende, studerende, fagprofessionelle, private eller offentlige virksomheder om demens.
  • Samarbejde omkring projekter, der fremmer et demensvenligt samfund. Jeg kan være med i hele processen fra research- og idéfasen, ansøgninger, udvikling, test, implementering og evaluering.
  • Rådgivning til pårørende i form af undervisning, vejledning og rehabilitering til private familier, som lever med demens. Ydelsen er relevant i alle stadier af demensforløbet, men det er en fordel at få viden og konkrete råd til hverdagen allerede fra starten af forløbet, så man er godt forberedt på tiden der kommer.
  • Rådgivning i sundhedsteknologi i form af ekspertbistand til firmaer og offentlige instanser, som udvikler teknologi til mennesker med demens. Jeg tilbyder faglig ekspertbistand til hele processen fra idéudvikling, udvikling og markedsføring af teknologien.