Hvad skal jeg vælge?

Det vil være en god idé at starte med at købe en enkelt undervisnings/vejledningsgang og så se om det er noget for jer. Så kan I altid beslutte at købe mere senere.

Jeg anbefaler dig som pårørende at tilegne dig denne viden så tidligt i forløbet som muligt. Så du kan forebygge stress og vanskelige situationer i dagligdagen.

Jeg vil anbefale jer at starte med “Basal viden om demens” og “De grundlæggende psykologiske behov”. Disse to gange vil give jer grundlæggende viden, om både sygdommen, konsekvenser i dagligdagen og hvilken måde man skal forstå og takle demensforløbet. “De grundlæggende psykologiske behov” hjælper dig som pårørende ind i, hvilken tankegang du skal have for at klare mange situationer og dermed gøre hverdagen nemmere.

I kan vælge, at det kun skal være dig, som har demens og en nær pårørende som deltager. Men I kan også invitere hele familien, venner og naboer til at være med, så alle der er tæt på ved, hvordan de bedst kan støtte op om jeres liv i denne situation. Vælger I denne form, er det ikke altid en god idé, at du som har demens er med. Det kan blive en overvældende situation. Men lad os tale om, hvordan det ser ud lige præcis hos jer – hvilke behov I har.