Hvad er meningen?

… Jeg ville ønske jeg kunne svare på det…

Nogen tænker at der ingen mening er, for andre er det et spørgsmål, der kæmpes med. Jeg har hørt nogen udtale, at de oplevede, at et forløb med demens åbnede deres øjne for ”det store i det små” fordi de begyndte at lede efter de små lysglimt i livet. For andre var forløbet en lang svær kamp uden lys. Jeg er selv et troende og søgende menneske. Når jeg kæmper med livet søger jeg svar – og jeg søger efter lysglimt.

De andre undervisningsgange jeg tilbyder handler om viden. Denne gang handler det mere om dialog, en mulighed for at lufte tanker, blive lyttet til og måske være stille sammen. Når livet tager drejninger, vi ikke forstår er det naturligt, at det føles som en kamp. Det kan være svært, at dele tanker om tro og følelser i det danske samfund. Her er der rum for at dele med et andet menneske og måske finde små lysglimt sammen.

Når vi mødes vil vi tale om hvordan denne tid sammen skal foregå alt efter hvad der giver mening for dig. Du kan dele, vi kan tale, tænde lys, lytte til et stykke musik eller kloge ord, Det handler om hvad du har brug for.

Dialogen vil blive personlig, men har du uforløste psykiske sår i dit liv, vil jeg anbefale at kontakte en psykolog.